Antena Meniu Search
x

Un băiat de 17 ani s-a spânzurat în Vaslui. "Nu a avut cine să-l asculte şi să-i înţeleagă suferinţa"

Sfârşit tragic pentru un adolescent de 17 ani din Moara Domnească, Vaslui. Andrei Mihai a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat în casa unde locuia cu bunica lui.

de Redactia Observator

la 08.03.2019, 09:04

Andrei Mihai s-a spânzurat după o lungă luptă cu depresia
Un băiat de 17 ani s-a spânzurat în Vaslui. "Nu a avut cine să-l asculte şi să-i înţeleagă suferinţa" - vremeanoua.ro

Sfârşit tragic pentru un adolescent de 17 ani din Moara Domnească, Vaslui. Andrei Mihai a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat în casa unde locuia cu bunica lui.

Nenorocirea s-a întâmplat ieri. La fața locului s-a deplasat un echimbaj de Ambulanță, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Andrei Mihai era decedat de câteva ore. 

Prietenii băiatului, care era elev la Colegiul “Anghel Ruginã”, spun că sfârşitul tragic a venit după o lungă perioadă de luptă cu depresia.

Andrei Mihai locuia împreunã cu bunica lui, dupã ce părintii s-au despãrtit în urmã cu mai multi ani, divorţ care l-a afectat foarte mult pe tânãr.

Sãptãmâna trecutã fusese în vizitã la mama lui, în Bucureşti.

"Totul se trage de la divorţul părinţilor!"

În ultimul timp, spun apropiaţii, băiatul o luase pe o cale “mai întunecatã”.

“Material, nu-i lipsea nimic pentru cã mama lui îi trimitea tot timpul bani si tot ce avea nevoie. I-a lipsit însã afectiunea pãrintilor, care nu poate fi cumpãratã cu tot aurul din lume. În ultima vreme se schimbase foarte mult, posta pe internet cã se taie pe mâini, începuse sã asculte rock satanist si nu prea mai vorbea cu nimeni”, a declarat, pentru vremeanoua.ro, un vecin.

Potrvit acestuia, băiatul se lupta cu depresia şi era sub tratament.

“Sunt câtiva ani de când bãiatul ãsta se luptã cu depresia. Era sub tratament, aproape în fiecare zi lua pastile. Chiar sãptãmâna trecutã, când a fost în vizitã la mama lui, a mers la un control la Psihiatrie. Totul se trage de la divortul pãrintilor. Era foarte afectat. Bani nu-i lipseau, pentru cã mama lui îi trimitea tot timpul ce avea nevoie, dar nu era fericit.

În ultima vreme devenise foarte ciudat. Îsi schimba contul de Facebook tot timpul si posta tot felul de poze, parcã sã anunte ce vrea sã facã. Devenise fan al rock-ului de ãsta, satanist. Din pãcate, nu a avut cine sã-l asculte si sã-i înteleagã suferinta. Avea tot viitorul în fatã, dar a ales calea cea mai proastã, care nu duce nicãieri”, a mai spus bărbatul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un băiat de 17 ani s-a spânzurat în Vaslui. "Nu a avut cine să-l asculte şi să-i înţeleagă suferinţa"