Antena Meniu Search
x

Foto Băiatul dispărut la Hunedoara a fost găsit mort, lângă o clădire. Radu era căutat cu disperare de familie, prieteni şi cunoscuţi

Radu Ionescu, tânărul căutat cu disperare de familie, prieteni şi cunoscuţi, dar şi de poliţişti, a fost găsit mort, lângă o clădire din Deva, de pe care se pare că băiatul a căzut. Poliţia a demarat cercetările.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.01.2021, 18:32

Radu Ionescu, dispărut din Deva, a fost găsit mort - Facebook / Florin Ionescu

Radu a fost găsit mort

Un anunţ disperat a fost făcut de tatăl băiatului pe Facebook în cursul zilei de luni, care a fost distribuit de peste 10.000 de persoane, toată lumea sperând ca tânărul să fie găsit cu rapiditate.

Prieteni, familie şi cunoscuţi au declanşat o adevărată operaţiune de căutare, pentru a-l găsit pe băiat.

Din păcate, toate eforturile au fost în van, pentru că băiatul a fost descoperit fără viaţă, lângă o clădire de pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Deva. Poliţiştii iau în calcul toate posibilităţile, dar surse din anchetă precizează că ar fi vorba, cel mai probabil, despre o sinucidere.

Tânărul avea doar 18 ani

Poliţia: "În data de 06.01.2021, ora 12:46, Poliția Municipiului Deva, a fost sesizată prin SNUAU 112,  cu privirevla faptul că, pe la baza unui imobil situatbpe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Deva, se află cadavrul unei persoane de sex masculin. Polițiștii ajunsi la fața locului, au stabilit identitatea pesoanei decedate, ca fiind tânărul de 18 ani, dispărut in data de 31.12.2020. Cadavrul a fost ridicat si transportat la Seviciul de Medicină Legală in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor morții. In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de ucidere din culpa"

Părinţii lui Radu erau despărţiţi, iar băiatul ar fi fost diagnosticat cu depresie/anxietate și urma un tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Băiatul dispărut la Hunedoara a fost găsit mort, lângă o clădire. Radu era căutat cu disperare de familie, prieteni şi cunoscuţi