Antena Meniu Search
x

Galerie foto Băiețel de 10 ani, în stare gravă după ce a fost lovit de mașina Poliţiei, în Galați. Autospeciala era în misiune, iar copilul ar fi traversat strada prin loc nepermis

Un băiețel în vârstă de 10 ani se află în stare gravă, după ce a fost lovit de o mașină de poliție aflată în misiune. Accidentul s-a produs în localitatea Bursucani din județul Galați. O ambulanță l-a preluat și transportat pe micuț la spitalul de copii. 

de Redactia Observator

la 23.12.2023, 20:32

Vezi și

Potrivit comunicatului transmis de Inspectoratul județean de Poliție Galați, în momentul accidenetului, băiețelul ar fi traversat strada prin loc nepermis. 

"La data de 23 decembrie 2023, în jurul orei 10.00, pe DN 24 D, în interiorul localității Bursucani, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui minor, în următoarele împrejurări:

O autospecială de poliție din cadrul Postului de Poliție Rădești, aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite, condusă de un polițist, cu vârsta de 26 de ani, pe DN 24 D, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Galați, ar fi surprins și accidentat un minor, cu vârsta de 10 ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis și fără să se asigure, după ce în prealabil, acesta s-ar fi deplasat pe acostament în aceeași direcție de mers.

La fața locului a ajuns și elicopterul S.M.U.R.D. Galați, al cărui echipaj a preluat și transportat victima la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În autospeciala de poliție se aflau doi polițiști, ambii din cadrul Postului de Poliție Rădești, care se deplasau către localitatea Smulți pentru a interveni la un scandal în familie, în urma unui apel efectuat la S.N.U.A.U. 112. La testarea alcoolscop a persoanei care a condus autospeciala de poliție, rezultatul a fost negativ, iar în cauză polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă", anunță IPJ Galați.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Băiețel de 10 ani, în stare gravă după ce a fost lovit de mașina Poliţiei, în Galați. Autospeciala era în misiune, iar copilul ar fi traversat strada prin loc nepermis