Antena Meniu Search
x

Băiețel de 2 ani călcat cu mașina în curte și ucis de concubinul bunicii, în Maramureș

Un băiețel de 2 ani a fost călcat cu mașina în curte și ucis de concubinul bunicii, în Maramureș. Bărbatul nu are permis de conducere.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.05.2020, 11:43

Maramureș
Tragedie în Maramureș - Twitter
  • Copilul se juca prin curtea casei și nu a fost văzut de șofer.
  • Bărbatul nu are permis de conducere.

Tragedie uriașă în localitatea maramureșeană Sălsig. Un copilaș de numai doi ani a fost călcat cu mașina în curtea casei de către concubinul bunicii sale. Bărbatul ar fi făcut mai multe manevre cu autoturismul prin curte și, se pare, nu l-ar fi văzut pe copil.

La 24 de ore de la internarea în Spitalul Județean din Baia Mare, copilul de numai doi ani a pierdut lupta cu viața. Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

“Polițiștii au fost sesizați sâmbătă în jurul orei 14.00 de Centrul de Permanență de Sănătate Fărcașa a fost adus un copil născut la 6 mai 2018 care prezenta multiple răni. S-a stabilit faptul că un bărbat în domiciliat în Sighetu Marmației, care a efectuat o manevră de întoarcere a unui autoturism în curtea unui imobil l-a surprins și accidentat.

L-a luat pe copilaș și transportat la centrul de permanență întrucât prezenta leziuni. I-a fost acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Șoferul în vârstă de 44 ani a fost testat, rezultat negativ. În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că nu deține permis de conducere. În noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 0.30 băiețul a decedat.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere“, au delcarat reprezentanții IPJ Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Băiețel de 2 ani călcat cu mașina în curte și ucis de concubinul bunicii, în Maramureș