Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Băiețel de 2 ani, mort la Spitalul de copii din Timișoara. Părinții micuțului acuză medicii de neglijență

Este anchetă la Spitalul de copii din Timişoara, după moartea unui băieţel în vârstă de 2 ani. Părinţii spun că cel mic a primit un tratament şi a fost trimis acasă, deşi avea febră mare. În doar câteva ore, copilul s-a stins din viață. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 15.07.2024 , 14:23

Reprezentanţii spitalului spun faptul că micuţul a fost vinerea trecută la UPU, acolo unde primul diagnostic în cazul său a fost otită. 

Anchetă la Spitalul de copii din Timişoara, după moartea unui băiețel de 2 ani

Copilaşul împreună cu mama lui s-au întors acasă cu un tratament pentru această afecţiune, însă 4 ore mai târziu, băieţelul a fost adus din nou la spital, cu temperatură peste 40, dar şi cu bubiţe pe corp. Acela a fost momentul în care medicii au suspicionat o meningită și au internat copilul pe secția de Terapie Intensivă. Doar că, în cazul micuțului, tratamentul de specialitate nu a mai dat niciun rezultat și, din păcate, copilul în vârstă de doar 2 ani s-a stins.

Vezi și

Acum, părinții băiatului acuză medicii de neglijență.

La spital a fost demarată o anchetă și, din primele date, necropsia micuțului a arătat faptul că acesta suferise de 19 boli, printre care și o pneumonie acută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost păcăliţi cu tratamente miraculoase cumpărate de pe internet?
Observator » Evenimente » Băiețel de 2 ani, mort la Spitalul de copii din Timișoara. Părinții micuțului acuză medicii de neglijență