Antena Meniu Search
x

Update Băiețel de 2 ani și 7 luni, pierdut de bunică în Gorj. Mobilizare generală pentru a-l găsi, au fost chemați și scafandri la căutări

Burca Luca Cristian, un băiețel de 2 ani și 7 luni, a fost pierdut de către bunică, în comuna Schela din județul Gorj. Autoritățile s-au mobilizat și îl caută chiar în aceste momente, iar la operațiune participă polițiști, jandarmi, pompieri, scafandri, salvamontiști și localnici, fiind adus și Recco, un câine de căutare.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.01.2021, 18:27

copil dispărut în comuna Schela, satul Sambotin, județul Gorj
Copil dispărut în Gorj - IPJ Gorj
  • Acțiuni de amploare pentru găsirea unui copil de 2 ani și 7 luni, pierdut în Gorj

Update 18:25: Copilul a fost găsit la aproximativ 2 kilometri de casă. Este teafăr și nevătămat.

Știre inițială:

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați de un bărbat de 48 de ani, din comuna Schela, cu privire la faptul că nepotul sau, Burca Luca Cristian, în vârstă de 2 ani și 7 luni, care era în supravegherea bunicii, nu a mai fost găsit de către aceasta.

Forțe de amploare ale poliției efectuează activități de căutare a minorului.

La operațiune intervin echipe de căutare-salvare, inclusiv scafandri și un câine de căutare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu și Salvamont.

Salvamont Gorj: Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul Serviciului Public Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea și salvarea unui copil de 2 ani dispărut într-o regiune împădurită din zona submontană a masivului Vâlcan. Alaturi de salvamontiști intervine și Recco, câinele de căutare-salvare al serviciului Salvamont Gorj. Salvamontiștii participa ca resursă de sprijin alături de polițiști, pompieri și localnici. Este a cincea intervenție a salvamontiștilor gorjeni din această zi.

Copilul era îmbrăcat cu o bluză de pijama cu Mickey Mouse și strampi albaștri, iar în picioare purta o pereche de adidași.

*Articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de Diana Speretoiu, corespondent Observator

*Știre în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Băiețel de 2 ani și 7 luni, pierdut de bunică în Gorj. Mobilizare generală pentru a-l găsi, au fost chemați și scafandri la căutări