Antena Meniu Search
x

Video Băieţel de 7 ani, atacat de un câine pe care voia să îl mângâie, pe o stradă din Cluj. Totul s-a întâmplat la câţiva metri de casă

Un băieţel de 7 ani a ajuns la spital cu răni grave după ce a încercat să mângâie un câine comunitar. Imaginile care, vă avertizez, au un puternic impact emoţional au fost filmate de o cameră de supraveghere într-un cartier din comuna Floreşti.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.09.2023, 13:41

Vezi și

Totul s-a întâmplat ieri la orele amiezii, în spatele unui bloc din Floreşti. Băiatul, în vârstă de 7 ani ieşise din bloc şi se îndrepta către un loc de joacă dar a văzut pe spaţiul verde câinele care stătea la umbră. A vrut să îl mângâie dar în acel moment animalul s-a speriat şi a sărit pe el. L-a muşcat de piept şi l-a zgâriat pe spate, băiatul a reuşit să scape şi a fugit în casă unde a povestit totul părinţilor.

Locatarii anunţaseră primăria despre câinele agresiv

Aceştia au sunat la 112 iar o ambulanţa l-a transportat la Spitalul de Pediatrie unde rănile i-au fost îngrijite. Va rămâne sub supraveghere câteva zile. Locatarii blocului respectiv psun că de aproape o săptămână a apărut câinele în zonă, pentru că au lătrat şi la alţi copii, oamenii au sesizat primăria în urmă cu câteva zile, dar nimeni nu a făcut nimic.

Ieri după incident câinele a fost ridicat de un ONG şi dus într-un adăpost. Cei de la primăria Floreşti nu au comentat incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Băieţel de 7 ani, atacat de un câine pe care voia să îl mângâie, pe o stradă din Cluj. Totul s-a întâmplat la câţiva metri de casă