Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Băieţel de 9 ani din Dâmboviţa, "Denis pericol public" pentru poliţişti. A sunat la 112 să ceară ajutor, apoi n-a mai răspuns la telefon. Ce amendă a primit tatăl lui

Poliţiştii din Dâmboviţa au avut de furcă, miercuri, pentru găsirea unui "mic" glumeţ, care a încercat să facă glume sunând la 112 şi spunând că are nevoie urgentă de intervenţia poliţiei. După verificări, agenţii au aflat că este vorba despre un copil de 9 ani. 

de Redactia Observator

la 10.07.2024 , 17:03

- Shutterstock

Polițiștii din Dâmbovița au mers, miercuri, în căutarea unui apelant care spunea că are nevoie urgentă de intervenția poliției, dar nu mai putea fi resunat. Când l-au identificat, polițiștii au aflat că e vorba despre un copil de 9 ani.

Dispecerii au încercat să intre în contact cu băiatul în repetate rânduri

Polițiștii din Titu au fost sesizați prin 112 de către o persoană anonimă, din localitatea Lungulețu, județul Dâmbovița, că are nevoie urgentă de intervenția poliției, închizând apelul telefonic. S-a încercat în mod repetat contactarea apelantului, atât prin inițierea de apeluri telefonice, cât și prin mesaje text, fără a fi primit un răspuns, potrivit Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Poliția a alocat resurse umane și logistice important și a reușit să identifice apelantul, respectiv un copil de 9 ani, din Lungulețu.

Tatăl copilului a fost amendat cu 1.000 de lei, pentru apelarea nejustificată a SNUAU 112.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Băieţel de 9 ani din Dâmboviţa, "Denis pericol public" pentru poliţişti. A sunat la 112 să ceară ajutor, apoi n-a mai răspuns la telefon. Ce amendă a primit tatăl lui