Antena Meniu Search
x

Lorena, fata lui Ilie Balaci, despre moartea tatălui său: "Îi era frică de moarte, ştia că va muri de tânăr" (Video)

Lorena, fata lui Ilie Balaci, a mărturisit că încă este în şoc după moartea tatălui său şi nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple, pentru că nu avea probleme grave de sănătate, din câte ştie.

Lorena, fata lui Ilie Balaci, a mărturisit că încă este în şoc după moartea tatălui său

Lorena, fata lui Ilie Balaci, a mărturisit că încă este în şoc după moartea tatălui său.

Nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple, pentru că nu avea probleme grave de sănătate, din câte ştie.

Ea spune că lui Ilie Balaci îi era frică de moarte şi de multe ori le-a spus fiicelor sale că va muri de tânăr.

Pe acelaşi subiect

"Dumnezeu aşa a vrut, să-l ia repede. Aseară era bine, aşa a vrut Dumnezeu să ni-l ia repede şi tânăr. E un şoc. Toată viaţa mea am vrut să-i ţin numele viu şi să fie mândru de noi. Şi de mine şi de sora mea. Nu ştiu ce să vă spun. Cred că i-a cedat inima. Aseară am vorbit ultima dată cu el, să-i spun că cel mic urma să joace la echipa naţională de sub 17 ani. Azi i-am spus (copilului n.r.) că "Nonu" este un înger şi va veghea tot timpul asupra lui. Noi am trăit vara asta, am fost foarte bucuroşi. Cel mic fusese convocat la naţională, el reluase la facultate, la teatru. Eram foarte bucuroşi. N-am avut niciun moment de tristeţe în familie, nimic nu prevestea această tragedie. Nu avea probleme de sănătate. Eu cred în Dumnezeu şi cred că Dumnezeu l-a vrut acolo sus. Să ştiţi că lui tata îi era frică de moarte. Spunea că va muri tânăr. Tot timpul ne-a spus că el va muri tânăr şi-i spunea şi mamei că ar prefera să moară el înaintea mamei. Dumnezeu clar l-a iubit, pentru că l-a luat repede. Vreau să le mulţumesc oamenilor de la SMURD, tuturor paramedicilor care au fost aici, n-avem ce să reproşăm nimănui. Pur şi simplu nu a răspuns la nicio manevră medicală. Eu am primit dimineaţă un mesaj, de la sora mea, că tata nu e bine. Sunat un prieten care stă aici şi în momentul în care am aflat că medicii îi fac manevre de resuscitare şi nu răspunde mi-am dat seama că asta e voinţa lui Dumnezeu", a spus Lorena, fiica lui Ilie Balaci.

De asemenea, Dana Balaci, soţia marelui fotbalist, a venit în grabă de la Bucureşti, la aflarea veştii că Ilie Balaci nu mai este. Ea nu şi-a putut stăpâni plânsul şi a spus tuturor cât de mult a iubit Craiova Ilie Balaci. "Atât a iubit Craiova că a murit aici", a putut să mai spună soţia lui Balaci printre lacrimi, devastată de tragedia care a lovit familia.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani.

"În jurul orei 09.40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz înca in echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical) a fost declarat decesul fotbalistului", a precizat ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Lorena, fata lui Ilie Balaci, despre moartea tatălui său: "Îi era frică de moarte, ştia că va muri de tânăr" (Video)