Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Balena Albastră face victime în România: Un copil de 13 ani a primit AMENINŢĂRI. Poliţia a declanşat o anchetă

Un elev în vârstă de 13 ani de la o şcoală din oraşul Darabani a devenit victimă a jocului 'Balena albastră", acesta primind chiar ameninţări, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, Gabriel Hârtie.

de Redactia Observator

la 04.04.2017 , 10:57

Un elev în vârstă de 13 ani de la o şcoală din oraşul Darabani a devenit victimă a jocului "Balena albastră", acesta primind chiar ameninţări, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, Gabriel Hârtie.

Potrivit acestuia, comportamentul copilului a atras atenţia dirigintelui clasei, care, în urma unei discuţii, a aflat despre implicarea elevului în respectivul joc de pe Internet. "L-au cooptat pe acel copil, după ce acesta, din curiozitate, a intrat pe site-ul Balena albastră şi trebuia să răspundă la anumite provocări. L-a depistat profesorul diriginte, ca urmare a schimbării de comportament', a precizat Hârtie.

El susţine că elevul a primit anumite ameninţări, fiind sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani.

Articolul continuă după reclamă

"Poliţia a declanşat deja o anchetă pentru a da de urmele celor care se află în spatele calculatorului", a adăugat inspectorul general şcolar, menţionând totodată că elevul a fost inclus într-un program de consiliere psihologică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Balena Albastră face victime în România: Un copil de 13 ani a primit AMENINŢĂRI. Poliţia a declanşat o anchetă