Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat atacat de o ursoaică cu pui, în Harghita. Omul a fost salvat din ghearele fiarei de câinii unui cioban

Bărbat atacat de o ursoaică cu pui, în Harghita. Omul a ajuns cu răni grave la spital, după ce a fost salvat din ghearele fiarei de câinii unui cioban.

de Redactia Observator

la 22.09.2018 , 16:06

Bărbat atacat de ursoaică cu pui în Harghita Un bărbat a fost atacat de o ursoaică cu pui în Harghita, în timp ce se afla la cosit - Pixabay

Bărbat atacat de o ursoaică cu pui, în Harghita. Omul a ajuns cu răni grave la spital, după ce a fost salvat din ghearele fiarei de câinii unui cioban.

Un bărbat din localitatea Sâncrăieni din Harghita şi a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc cu răni grave şi dus direct în sala de operaţi, după ce a fost atacat de o ursoaică cu pui, atunci când se afla la cosit vineri seara.

Omul a povestit momentul teribil al atacului, acesta povestind că se afla pe un câmp de la marginea localităţii şi, în momentul în care căuta o bucată de lemn, dintr-un tufiş a ieşit o ursoacă, care avea pui. 

Articolul continuă după reclamă

Animalul sălbatic l-a atacat brusc, victima fiind muşcată şi zgăriată pe piept, braţe şi un picior.

Pe acelaşi subiect

Spre norocul său, un cioban care se afla în apropiere i-a auzit strigătele de ajutor, aşa că a dat drumul la câini, care au reuşit să salveze victima, gonind ursoaica cu pui. 

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc şi a fost supus imediat unei intervenţii chirugicale. 

Potrivit Agerpres, acesta e al doilea caz din ultima săptămână când o persoană este rănită de urs, în Harghita. Miercuri seara, lângă comuna Cârţa, un bărbat care mergea cu bicicleta pe lângă un lan de porumb a fost atacat de urs. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Bărbat atacat de o ursoaică cu pui, în Harghita. Omul a fost salvat din ghearele fiarei de câinii unui cioban