Antena Meniu Search
x

Doi tineri l-au stâlcit în bătaie pe bărbatul din Neamț acuzat pe Facebook că ar fi lovit o femeie cu copilul în braţe (Video)

Bărbatul din Piatra-Neamț, pe care două femei l-au acuzat pe Facebook că le-a lovit, pe stradă, a fost prins de doi tineri şi stâlcit în bătaie, pe stradă.

de Redactia Observator

la 23.06.2020, 19:56

Bărbatul care ar fi lovit o femeie pe stradă a fost bătut de doi tineri - Captura video Facebook

O altă persoană a filmat evenimentul, întrebându-l pe bărbatul respectiv de ce a lovit femeile, iar la un moment dat unul dintre tineri îl loveşte cu piciorul în cap.

Bărbatul fuge, urmărit de cei doi tineri. Potrivit ziarpiatraneamt.ro, cei doi tineri l-ar fi prins pe bărbat şi i-ar fi aplicat o dură corecţie fizică.

Presa locală precizează că la poliţie nu s-ar fi înregistrat nicio plângere la adresa bărbatului în cauză. Asta nu i-a oprit pe cei doi justiţiari să-l caute şi să-l bată pe stradă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cazul a fost adus în atenţia opiniei publice după ce o femeie a scris pe Facebook că un bărbat ar fi lovit-o din senin, cu pumnul, în timp ce ţinea un copil în braţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi tineri l-au stâlcit în bătaie pe bărbatul din Neamț acuzat pe Facebook că ar fi lovit o femeie cu copilul în braţe (Video)