Antena Meniu Search
x

Pompierii din Suceava povestesc modul în care au intervenit pentru a-l salva pe bărbatul căzut în fântână după capra sa (Video)

Au împăcat şi capra şi omul. Un bărbat de 41 de ani, din Drăguşeni - Suceava, a căzut într-o fântână în timp ce încerca că-şi salveze capra. Capra căzuse 12 metri în gol, iar omul, grăbit să o scoată teafără, s-a legat cu o frânghie de un picior, dar a uitat să lege şi celălalt capăt al funiei de orice.

de Redactia Observator

la 31.08.2020, 22:19

Vezi și
  • Martorii au sunat la 112 și au solicitat intervenția autorităților.
  • Bărbatul și capra au scăpat teferi.

Un câmp, o fântână şi o capră. Este începutul unei poveşti parcă desprinsă din filmele de comedie. Capra cade în fântână, stăpânul încearcă să o salveze. Ideea bună, execuţia total ratată. 

Nicușor Chelaru, ISU Suceava: Iniţial, bărbatul şi-a legat o frânghie de picior, dar a uitat să se asigure cu celălalt capăt al frânghiei şi s-a părbuşit în gol aproximativ 12 metri.

Aşa că a ajuns şi el lângă capră. Norocul bărbatului a fost că, în zonă, erau câţiva oameni care au sunat la 112. Şi au venit pompierii. 

Daniel Jora, ISU Suceava: Mi-am luat accesoriile de care aveam nevoie pentru a asigura victimele şi am început coborârea. Vizibilitatea era redusă, spaţiul îngust şi era posibil ca şi pietrele din care era construită fântâna să se surpe şi să pună în pericol viaţa celor doi, inclusiv viaţa mea. 

Şi bărbatul şi capra au fost scoşi din fântână teferi şi nevătămaţi. 

Bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar capra a fost dusă la veterinar de pompierii suceveni, pentru un control medical. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Pompierii din Suceava povestesc modul în care au intervenit pentru a-l salva pe bărbatul căzut în fântână după capra sa (Video)