Antena Meniu Search
x

Video Bărbat dat dispărut în urmă cu 25 de ani, găsit mort în subsolul blocului unde locuia. Vecinii l-au recunoscut după dinţii din aur

Descoperire macabră în subsolul unui bloc din oraşul Aleşd, judeţul Bihor. Administratorul unui bloc a găsit un schelet uman într-o boxă care nu a mai fost deschisă de zeci de ani. Bărbatul a alertat poliţia, iar rămăşiţele umane au fost duse la Serviciul de Medicină Legală din Bihor, pentru a fi investigate. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.05.2022, 14:43

Vezi și

Din primele date, scheletul ar aparţine unui fost localnic care ar fi locuit în subsolul respectiv. 

Potrivit familiei, a fost dat dispărut în anul 1997, când avea 58 de ani, de altfel, sunt martori care povestesc că ultima dată l-au văzut la un bar din apropiere. 

Acum, osemintele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bihor pentru a fi expertizată şi pentru a se stabili şi cauza decesului. Practic, în acest caz, este nevoie şi de o analiză ADN. 

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd, pentru stabilirea exactă a identităţii persoanei şi a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la moartea acestuia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat dat dispărut în urmă cu 25 de ani, găsit mort în subsolul blocului unde locuia. Vecinii l-au recunoscut după dinţii din aur