Antena Meniu Search
x
LIVE

Bărbat de 38 de ani, salvat după ce a rămas inconştient în interiorul unei cisterne pe care o curăța, în Ploiești

Un bărbat de 38 de ani a fost salvat, miercuri seară, de pompierii prahoveni, după ce a rămas inconştient în interiorul unei cisterne pe care o igieniza, pe o stradă din Ploieşti. El a fost scos rapid şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, fiind transportat la spital.

De Redactia Observator la 07.12.2022, 21:04

SU Prahova a anunţat că a intervenit pentru salvarea unui persoane inconştiente din interiorul unei cisterne, pe strada Gh. Gr. Cantacuzino din Ploieşti. Acolo au fost trimise o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Bărbatul curăța cisterna pe interior

Cisterna era goală, dar anterior a transportat ciclopentan, un lichid incolor, foarte inflamabil, cu miros asemănător petrolului. Din primele informaţii reiese că victima, un bărbat de 38 de ani, curăța cisterna pe interior.

”Bărbatul a fost scos cu rapiditate şi s-au început manevrele de resuscitare. Din fericire, după efectuarea protocolului de resuscitare şi administrarea de medicamentaţie, victima a ieşit din stop cardio-respirator. A fost intubat, cu puls stabil şi transportat la UPU”, a precizat sursa citată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat de 38 de ani, salvat după ce a rămas inconştient în interiorul unei cisterne pe care o curăța, în Ploiești