Antena Meniu Search
x

Bărbat din Suceava împușcat în picior, după ce a amenințat poliţiştii cu un topor. Mai înainte îşi agresase fratele şi cumnata

Incident grav în satul Manolea, comuna Forăști, Suceava. Un bărbat de 48 de ani a fost împușcat în picior de polițiștii pe care-i amenința cu un topor. Totul a pornit de la o ceartă pe care acesta a avut-o cu fratele şi cumnata. 

de Redactia Observator

la 20.02.2023 , 17:38

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Astăzi, in jurul orei 09:10, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat de 48 ani din satul Manolea, comuna Forăști, se manifesta agresiv la domiciliu, agresându-şi fratele și cumnata.

Bărbatul a ieşit din curte nervos şi a început să ameninţe poliţiştii cu un topor

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu formată din doi polițiști. În momentul în care polițiștii s-au deplasat către poarta curții locuinței la care a fost sesizat scandalul, agresorul a ieșit din curte având asupra sa un topor cu care a început să amenințe polițiștii.

Articolul continuă după reclamă

Oamenii legii l-au somat pe agresor să înceteze, însă acesta s-a îndreptat amenințător către ei, iar în acel moment unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical și ulterior două focuri în direcția picioarelor agresorului.

Bărbatul a fost atins de un glonţ la nivelul piciorului drept, suferind o rană superficială, fără retenție de glonț. Rana a fost toaletata de către echipajul medical solicitat la fața locului.Ulterior, după evaluarea medicală, agresorul a fost încătușat și preluat în custodie de către polițiști. După efectuarea activităților procedurale bărbatul a fost condus si internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul unității de parchet competente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a părut exagerată reacţia publicului la momentul Babasha de la concertul Coldplay?
Observator » Evenimente » Bărbat din Suceava împușcat în picior, după ce a amenințat poliţiştii cu un topor. Mai înainte îşi agresase fratele şi cumnata