Antena Meniu Search
x

Bărbat din Suceava, prins cu aproape 40.000 de pachete de țigări de contrabandă în mașină

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti în Suceava, după ce a fost prins transportând aproape 40.000 de tigări de contrabandă.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 16:40

Un bărbat a fost reţinut, luni, de poliţiştii din Suceava, după ce a fost prins transportând o cantitate de aproape 40.000 de pachete de ţigări de contrabandă, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore 

Potrivit acestora, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea au oprit în trafic, pe drumul naţional DN 2E, un vehicul care se îndrepta către comuna Marginea, susceptibil a transporta ţigarete de contrabandă. Maşina era condusă de un bărbat, de 33 de ani, din comuna Vicovu de Jos.

"La controlul vehiculului, au fost descoperite 39.890 de pachete de ţigarete de provenienţă extracomunitară. Vehiculul a fost confiscat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, pentru efectuarea activităţilor criminalistice şi procedurale. De asemenea, prin Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au fost dispuse măsuri de documentare suplimentară a cauzei, în vederea stabilirii trasabilităţii şi a circuitului infracţional, precum şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate", au precizat oficialii IPJ, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Bărbat din Suceava, prins cu aproape 40.000 de pachete de țigări de contrabandă în mașină