Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat găsit mort, după un incendiu izbucnit într-o cameră de hotel din Focşani

Un incendiu s-a produs duminică, în jurul orei 3:00, la un hotel din Focşani ,în una dintre camere, echipele de intervenţie găsind cadavrul unui bărbat.

de Redactia Observator

la 10.10.2021, 13:06

Incendiul a izbucnit la un hotel din Focşani
Bărbat găsit mort, după un incendiu izbucnit într-o cameră de hotel din Focşani

Conform IPJ Vrancea, cei care au anunţat izbucnirea incendiului au fost angajaţii hotelului, care au sunat la 112 spunând că dintr-una dintre camere iese fum dens. După stingerea incendiului, în camera afectată a fost găsit cadavrul unei persoane. 

"În jurul orei 03.00, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat de către angajaţii unui hotel din municipiul Focșani cu privire la faptul că dintr-una din camere iese fum dens. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Focșani iar după lichidarea incendiului de către pompierii ISU Vrancea, în interiorul camerei unde se manifestase incendiul a fost găsit cadavrul unei persoane", transmite IPJ Vrancea.

În urma verificărilor făcute de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJJ Vranceea, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din judeţul Brăila, relatează news.ro. În camera în care a fost găsit bărbatul nu se mai afla altă persoană, iar uşa era încuiată pe interior, a precizat IPJ Vrancea.

Cauza producerii incendiului

Cauza probabilă a producerii incendiului este fumatul în timpul somnului.

"Noaptea trecută, în jurul orei 03.00, un apel primit la numărul unic de urgență 112, anunța producerea unui incendiu într-o cameră, situată la etajul 4 al unui hotel din municipiul Focșani. La fața locului s-au deplasat 5 echipaje cu 2 autospeciale de stingere, modulul SMURD (autospecială de descarcerare + ambulanța SMURD) și 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Ajunși la locul intervenției, pompierii militari, concomitent cu operațiunile de localizare a incendiului, au evacuat 3 persoane, alte 15 autoevacuându-se înaintea sosirii pompierilor. După stingerea incendiului, în camera respectivă, a fost identificată o persoană de sex masculin în vârstă de 51 ani, care, din nefericire, era decedată. Cauza probabilă a producerii incendiului este fumatul în timpul somnului", relatează ISU Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat găsit mort, după un incendiu izbucnit într-o cameră de hotel din Focşani