Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit înecat pe plaja Laguna din Mangalia. Paramedicii l-au resuscitat zeci de minute

Un bărbat a murit înecat, vineri la amiaza, în Mangalia. Deși echipajul SMURD s-a chinuit zeci de minute să-l readucă la viață, eforturile au fost în zadar.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.08.2019, 14:31

Un bărbat a murit înecat, pe plaja Laguna din Mangalia
Eforturile de resuscitare au fost în zadar - Observator

Un bărbat a murit înecat, vineri la amiaza, în Mangalia. Deși echipajul SMURD s-a chinuit zeci de minute să-l readucă la viață, eforturile au fost în zadar.

Din primele informații, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost scos din apă de mai mulți turiști de pe plaja Laguna, după ce s-a înecat. Oamenii au dat imediat alarma, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de prim răspuns SMURD B, pentru a efectua resuscitarea. 

În sprijin a venit și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean.

Timp de zeci de minute, paramedicii s-au chinuit să-l readucă la viață pe bărbat, pe plajă, sub privirile îngrozite ale martorilor. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Decesul a fost pronunțat în jurul orei 14:00. 

Este cea de-a 12 victimă din acest sezon estival. Turiștii se aventurează în marea învolburată chiar și atunci când este arborat steagul roșu, îngnorând sfaturile salvamarilor.

În acest moment, la Costinești și Eforie Nord / Sud, precum și în tot sudul litoralului, stă arborat steagul roșu, ceea ce înseamnă că scăldatul este interzis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit înecat pe plaja Laguna din Mangalia. Paramedicii l-au resuscitat zeci de minute