Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat lovit mortal de o mașină, în Caraș-Severin. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști

Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină, marți dimineața, pe DN 58, în județul Caraș-Severin. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști.

de Redactia Observator

la 31.08.2021, 11:18

polițist în trafic
Bărbat lovit mortal de o mașină, în Caraș-Severin. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști - Shutterstock (arhivă)

Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiștii au fost sesizați marți dimineața, prin apel la 112, despre producerea unui accident soldat cu decesul unui pieton. Este vorba de un bărbat de aproximativ 65-70 de ani, care se pare că a fost lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe marginea DN 58, la intrarea în municipiul Caransebeș dinspre Reșița. Șoferul a părăsit locul accidentului. Polițiștii fac cercetări pentru identificarea șoferului și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat lovit mortal de o mașină, în Caraș-Severin. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști