Antena Meniu Search
x

Video Doi soţi au murit, după ce au intrat cu maşina sub un TIR, pe o şosea din Buzău

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă la ieşire din Buzău. Un autoturism marca Volkswagen a rămas prins sub un TIR. Şoferul a murit pe loc. Mai târziu, la spital, medicii au declarat şi decesul soţiei şoferului.

de Redactia Observator

la 30.04.2022, 11:30

Vezi și

Update 11:30 - La câteva ore după accident, medicii au declarat decesul şi în cazul femeii aflate pe scaunul din dreapta. Aceasta era soţia şoferului.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 08:00. În autoturism se aflau două persoane, care au rămas incarcerate. Medicii au sosit de urgenţă la locul accidentului şi i-au scos din vehicul pe cei doi, un bărbat şi o femeie. Potrivit buzoienii.ro, când a fost scos din mașină, șoferul nu a avea puls, fiind supus manevrelor de resuscitare. Ulterior, medicii au confirmat decesul. Și femeia, scoasă prima din mașină, e în stare gravă și asupra ei se fac manevre de resuscitare

Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar în cazul unei persoane a fost declarat decesul.

Medicii au declarat decesul bărbatului

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer în vârstă de 36 de ani, din Galați, a intrat în coliziune cu autocamionul de mare tonaj care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un șofer de 59 de ani, din Prahova. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului și rănirea pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 29 de ani, de asemenea din Galați. Persoana rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, au anunțat polițiștii.

Anchetatorii continuă cercetările și vor deschide un dosar penal. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi soţi au murit, după ce au intrat cu maşina sub un TIR, pe o şosea din Buzău