Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat mort, scos dintre fiare după ce s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului, în Suceava: o femeie, în stare gravă

Un bărbat a murit şi o femeie este în stare gravă, după ce au fost extraşi dintr-o maşină care a intrat cu putere într-un stâlp de pe marginea drumululi, la ieşirea din municipiul Suceava spre Adâncata. 

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 10:36

Un autoturism a ieşit în afara părtii carosabile, la ieşirea din municipiul Suceava spre localitatea Adâncata, două persoane fiind implicate. Pompierii militari au intervenit, cu o autospecială pentru descarcerare, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Bărbat a murit dar femeia se află în stare foarte gravă

Potrivit sursei citate, cele două victime, care se aflau într-un autoturism care a intrat într-o stâlp din beton, au fost găsite inconştiente, fiind resuscitate de cadrele medicale şi paramedicii care s-au deplasat la faţa locului.

"Una dintre victime a fost încarcerată şi a fost extrasă de către militari. Ambele persoane implicate în accident, un bărbat şi o femeie, sunt inconştiente. Cadrele medicale şi paramedicii au început manevrele de resuscitare. Femeia implicată în accident a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la UPU Suceava. Din nefericire, în urma manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat", au informat reprezentanţii ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Bărbat mort, scos dintre fiare după ce s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului, în Suceava: o femeie, în stare gravă