Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat muşcat de ureche de o viperă, în Parâng. Un elicopter SMURD l-a transportat de urgenţă de spitalul din Sibiu

Un bărbat care a fost muşcat de ureche de o viperă, în Masivul Parâng, a fost salvat, marţi, de salvamontiştii din Gorj şi de echipajul elicopterului SMURD de la Braşov. El a fost transportat la un spital din Sibiu pentru îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 21:43

Salvamontiştii din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru acordarea primului ajutor medical şi transportul unei persoane muşcate de viperă în masivul Parâng, zona Mohorul-Iezeru.

Victima, un bărbat, a fost găsită conştientă

”Pe ureche se văd urmele muşcăturii şi întrucât starea de sănătate i se alterează vizibil a fost solicitat şi un elicopter SMURD-IGAV”, a transmis Salvamont România.

Potrivit Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv), acolo a ajuns elicopterul SMURD de la Braşov, victima fiind stabilizată, preluată şi transportată în siguranţă la un spital din Sibiu, pentru a beneficia de tratament medical de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat muşcat de ureche de o viperă, în Parâng. Un elicopter SMURD l-a transportat de urgenţă de spitalul din Sibiu