Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Piatra-Neamţ a sărit pe fereastră din centrul de carantină

Scandal într-un centru de carantină din Piatra-Neamţ. L-a provocat, aseară, un bărbat de 35 de ani, care, după ce a consumat alcool, s-a aruncat de la etajul unu.

de Redactia Observator

la 25.03.2020, 11:46

Vezi și

Scandal într-un centru de carantină din Piatra-Neamţ. L-a provocat, aseară, un bărbat de 35 de ani, care, după ce a consumat alcool, s-a aruncat de la etajul unu.

În urma săriturii, individul s-a ales cu o fractură deschisă la picior şi a fost transportat la spital. Individul fusese plasat în carantină pentru că nu respectase autoizolarea. 

Bărbatul se afla în autoizolare la domiciliu din data de 18 martie, Ieri ar fi părăsit casa și ar fi plecat să-şi vadă iubita. În casa ei, pe fondul consumului de alcool, a devenit violent. Mama femeii a sunat la 112.

Poliţiştii l-au preluat pe bărbat și l-au condus la un centru de carantină din oraș. Era în jurul orei 18,30. Bărbatul îi acuză pe agenţii care l-au săltat că l-ar fi bătut.

Personalul centrului de carantină are altă variantă. La o jumătate de oră după ce a ajuns acolo, bărbatul a încercat să fugă, sărind de la etajul unu. În urma săriturii s-a ales cu o fractură deschisă la picior. A fost chemată imediat ambulanţa care l-a transportat la spitalul din Piatra-Neamţ.

Cadrele medicale care l-au preluat au fost echipate complet. Şi bărbatului i-a fost pusă o mască pe faţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Piatra-Neamţ a sărit pe fereastră din centrul de carantină