Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Prahova a furat din sediul Poliţiei probele pentru care era cercetat

Creativitatea hoţilor a atins cote alarmante. Un individ a reuşit să fure chiar din sediul Poliţiei. S-a întâmplat într-o localitate din Prahova. Se pare că bărbatul avea motive întemeiate să dea spargerea: nişte probe dintr-un dosar în care era cercetat.

de Redactia Observator

la 22.08.2019, 11:24

Vezi și

Creativitatea hoţilor a atins cote alarmante. Un individ a reuşit să fure chiar din sediul Poliţiei. S-a întâmplat într-o localitate din Prahova. Se pare că bărbatul avea motive întemeiate să dea spargerea: nişte probe dintr-un dosar în care era cercetat. Cazul este însă şi mai strigător la cer. Oamenii legii s-au prins abia după câteva zile că au fost jefuiţi. S-au mobilizat însă şi i-au dat hoţului de urmă. El este acum cercetat pentru mai multe infracţiuni.

Bărbatul ar fi vândut ilegal bilete pentru festivalul Neversea şi era cercetat de oamenii legii. Ca să scape basma curată, a pus la cale un plan. Ingenios şi curajos din cale afară. În toiul nopţii, a dat spargere chiar la sediul Poliţiei din localitatea Cornu şi a furat probele care îl incriminau.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hoţul a plecat acasă cu telefoane şi laptopuri care urmau să fie expertizate în anchetă. Culmea este că poliţiştii au realizat că au fost jefuiţi abia câteva zile mai târziu.

Şi asta pentru că obiectele furate erau depozitate în biroul unui agent care era liber. Pe uşă era pus lacătul.

Aşa că spargerea a ieşit la lumină abia când poliţistul a revenit la serviciu. Tâlhăria ieşită din tipare i-a pus acum pe gânduri pe oamenii din comună.

Într-un final, individul care le-a sustras de sub nas poliţiştilor probe din dosar a fost prins şi audiat. Era deja anchetat pentru înşelăciune, iar acum va fi cercetat şi pentru furt prin efracţie.

Şi şefii poliţiştilor fac însă anchetă internă. Vor să afle cum a fost posibil ca sediul Poliţiei să fie prădat şi dacă angajaţii se aflau în clădire sau la vreo intervenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Prahova a furat din sediul Poliţiei probele pentru care era cercetat