Antena Meniu Search
x

Bărbat rănit, după ce a căzut pe banda care transporta cărbune, în Cariera Pinoasa. A fost cărat pe o distanţă de un km

Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut pe o bandă transportoare de cărbuni de la Cariera Pinoasa, din Gorj.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 11:08

Bărbat rănit, după ce a căzut pe banda care transporta cărbune, în Cariera Pinoasa. A fost cărat pe o distanţă de un km
Bărbat rănit, după ce a căzut pe banda care transporta cărbune, în Cariera Pinoasa. A fost cărat pe o distanţă de un km - Shutterstock

”La data de 8 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112, de către o femeie de 54 de ani, din oraşul Rovinari, despre la faptul că într-o carieră minieră, din satul Pinoasa,  ar fi avut loc un accident de muncă. Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din comuna Drăguţeşti, în timp ce desfăşura activităţi de supraveghere a unei benzi transportoare de steril, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe banda transportoare”, a transmis, miercuri, IPJ Gorj. 

Conform informaţiilor reporterilor Observator, banda transportoare l-ar fi cărat pe bărbat pe o distanţă de un km. Sursa citată a precizat că bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

"A fost adus azi-noapte şi a rămas internat la Chirurgie 2. Starea sa este stabilă, nu s-a intervenit chirurgical pentru că nu a fost nevoie. Are mai multe traumatisme”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Sursa citată a precizat că pacientul a rămas internat pentru tratament şi supraveghere medicală.

”În cauză s-a întocmit  dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, a mai precizat Poliţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat rănit, după ce a căzut pe banda care transporta cărbune, în Cariera Pinoasa. A fost cărat pe o distanţă de un km