Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a murit strivit în Constanţa era tatăl unui copil

Au fost clipe dramatice în Constanţa. Un muncitor de 43 de ani a murit strivit între doi paleţi cu geam termopan, dintr-un container.

Vezi și

Au fost clipe dramatice în Constanţa. Un muncitor de 43 de ani a murit strivit între doi paleţi cu geam termopan, dintr-un container, la o fermă aflată la ieşirea din oraş. Medicii au ajuns imediat după accident, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Familia bărbatului va avea sărbători îndoliate.

Nenorocirea s-a petrecut la o fermă aflată la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian. Contaierul încărcat cu paleţi cu sticlă termopan tocmai fusese adus în curtea societăţii. Muncitorul a urcat să-i aranjeze, pentru a-i descărca şi depozita.

Pentru a-l scoate pe bărbat dintre paleţii grei de peste două tone, ce l-au prins ca într-o menghină, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare. L-au eliberat abia după 50 de minute.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar inspectorii de muncă trebuie să afle dacă bărbatul era angajat cu forme legale şi dacă era calificat pentru postul pe care îl ocupa. Totodată, vor verifica dacă muncitorul purta echipament de protecţie. 

Bărbatul avea 43 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Acum, familia se pregăteşte de înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a murit strivit în Constanţa era tatăl unui copil