Antena Meniu Search
x

SFÂRȘIT TERIBIL: Un bărbat acuzat că a violat şi sechestrat timp de 11 ZILE o femeie din Vaslui s-a sinucis (VIDEO)

Bărbatul acuzat că a violat şi sechestrat timp de 11 zile o femeie din Vaslui, externată dintr-un spital de boli psihice, s-a sinucis. Acesta fusese eliberat din arest pe 8 februarie din cauza unui viciu de procedură.

Vezi și

Bărbatul acuzat că a violat şi sechestrat timp de 11 zile o femeie din Vaslui, externată dintr-un spital de boli psihice, s-a sinucis. Acesta fusese eliberat din arest pe 8 februarie din cauza unui viciu de procedură.

Omul a fost arestat în decembrie anul trecut, dar procurorul de caz a uitat să numere zilele până la expirarea mandatului său de arestare preventivă.

Înainte să-şi ia viaţa, bărbatul de 65 de ani a sunat la 112.

Echipajul care a ajuns la faţa locului a găsit pacientul decedat, prezentând plăgi înjunghiate.

Nu a lăsat niciun bilet de adio şi nici nu şi-a motivat gestul când şi-a anunţat moartea la telefon. Vecinii sunt şocaţi. Mai toţi îl consideră nevinovat pe bărbatul acuzat că ar fi răpit o femeie de 46 de ani, abia externată dintr-un spital specializat pe boli psihice.

Ar fi ţinut-o sechestrată 11 zile, timp în care ar fi violat-o şi ar fi bătut-o de nenumãrate ori. Cel puţin asta a spus femeia când a ajuns acasă. În baza declaraţiile ei, bărbatul a fost arestat, iar după 30 de zile eliberat, dintr-o eroare judiciară.

Vecinii şi rudele cred că omul ar fi recurs la gestul extrem deoarece nu a mai rezistat presiunii. Ei spun că femeia a stat câteva zile acasă la sinucigaş, dar de bună voie şi nicidecum sechestarată.

Pe 30 ianuarie, femeia a ajuns iar la spitalul din care plecase la începutul lunii decembrie şi a fost internată din nou.

Presupusul violator a ieşit din arestul IPJ Vaslui pe 8 februarie. I se prelungise mandatul de arestare, dar a contestat decizia, iar judecătorii au decis să îl elibereze. Procurorii nu au făcut cererea de prelungire în timpul prevăzut de lege.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » SFÂRȘIT TERIBIL: Un bărbat acuzat că a violat şi sechestrat timp de 11 ZILE o femeie din Vaslui s-a sinucis (VIDEO)