Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul filmat trăgând şase sănii cu copii şi adolescenţi cu microbuzul va fi sancţionat pentru "nerespectarea remorcării". Ce amendă riscă

Şoferul unui microbuz filmat în timp ce trage şase sănii pe care sunt copii şi adolescenţi a fost identificat de poliţiştii din Caraș-Severin. O mişcare greşită a şoferului sau un derapaj pe zăpadă putea declanşa o tragedie. Distracţia periculoasă s-a întâmplat pe drumul spre muntele Semenic, pe o porțiune mai puțin circulată.

de Redactia Observator

la 07.02.2022, 13:51

Vezi și

La volanul microbuzului înmatriculat în Hunedoara se afla un bărbat în vârstă de 34 de ani. Acest a fost deja informat că trebuie să se prezinte la poliție, acolo unde va fi aplicată sancțiunea, una care poate ajunge până la 900 de lei, pentru "nerespectarea remorcării".

Distracțiile periculoase precum cea pentru care va fi sancționat bărbatul din Hunedoara s-au înmulțit în ultima perioadă. În Maramureș trei persoane s-au răsturnat după ce au fost trase de o mașină pe un colac de tubing. Cei trei au fost proiectați într-un copac. Un bărbat de 35 de ani și-a pierdut viața atunci, iar la doar câteva zile distanța și tânăra a murit în spital. De asemenea, în Bistrița-Năsăud mai mulți tineri au postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe în care erau trași cu sania pe șosea de o mașină care circula cu aproximativ 140 de kilometri la oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Bărbatul filmat trăgând şase sănii cu copii şi adolescenţi cu microbuzul va fi sancţionat pentru "nerespectarea remorcării". Ce amendă riscă