Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a furat arma femeii jandarm la protestul din 10 august i-a condus pe anchetatori la locul în care a ascuns-o

Bărbatul care a furat arma femeii jandarm la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei i-a condus pe anchetatori la locul în care a îngropat pistolul, pe marginea unei bălţi din localitatea Petrechioaia, judeţul Ilfov

Bărbatul care a furat arma femeii jandarm la mitingul din 10 august i-a condus pe anchetatori la locul în care a ascuns-o - Observator

Bărbatul care a furat arma femeii jandarm la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei i-a condus pe anchetatori la locul în care a îngropat pistolul, pe marginea unei bălţi din localitatea Petrechioaia, judeţul Ilfov.

El a tras două focuri de armă în câmp deschis, poliţiştii găsind unul dintre cartuşele folosite, şi-a recunoscut faptele, însă nu are o explicaţie pentru ce a făcut, a anunţat marţi Poliţia Capitalei.

"În data de 20 august, inculpatul i-a condus pe anchetatori şi a fost depistată arma sustrasă. Se afla îngropată la marginea unei bălţi de pescuit de pe raza comunei Petrechioaia, judeţul Ilfov. Arma a fost îngropată acolo încă de sâmbătă. De asemenea, au fost găsite patru tuburi cartuş, vorbim de patru cartuşe integrale, bărbatul conducând şi la locul în care a executat două focuri de armă, unul dintre tuburi fiind găsit. Vorbim despre un câmp. Bărbatul nu are o motivare pentru modul în care s-a manifestat”, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Bărbatul are 32 de ani şi este din judeţul Ilfov.

El este arestat pentru 30 de zile, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor în forma sustragerii unei arme şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Alţi doi bărbaţi se află în arest preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj şi tulburarea ordinii publice, după ce i-au agresat pe cei doi jandarmi care au rămas în urma colegilor lor în Piaţa Victoriei.

Poliţia Capitalei a anunţat luni seară că a fost recuperat pistolul sustras în 10 august de la femeia jandarm bătută în timpul protestului, arma fiind găsită în zona localităţii Petrăchioaia din judeţul Ilfov.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a furat arma femeii jandarm la protestul din 10 august i-a condus pe anchetatori la locul în care a ascuns-o