Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care a încercat să se sinucidă în Someş voia să scape de închisoare. S-a urcat băut la volan şi a făcut accident în aceeaşi zi

Teama de închisoare l-a făcut pe un bărbat din Satu Mare să ia decizia dramatică de a se sinucide. Bărbatul s-a aruncat la miezul nopţii de pe Podul Decebal din municipiul Satu Mare, decis să îşi încheie socotelile cu viaţa.

de Redactia Observator

la 15.07.2022, 14:55

Vezi și

Doar că individul a uitat că nivelul apei este mic din cauza secetei, aşa că s-a lovit de vechea structură a fostului pod de lemn. Din fericire, omul a scăpat ca printr-o minune, dintr-un accident care putea să îi fie fatal.

S-a aruncat în apă de teama închisorii 

Bărbatul de 59 de ani comisese în aceeaşi zi un accident cu victimă. Testat cu aparatul etilotest, bărbatul avea o alcoolemie 0,84 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ca să scape de o posibilă condamnare, a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Bărbatul a fost recuperat de către pompieri, cu ajutorul unei bărci pneumatice, și dus la mal. De unde a fost preluat de către un echipaj medical de prim-ajutor și transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Poliția a deschis deja o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a încercat să se sinucidă în Someş voia să scape de închisoare. S-a urcat băut la volan şi a făcut accident în aceeaşi zi