Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care a pierdut o borsetă cu 4.000 de euro, la un pas să leșine când a primit-o înapoi: "Omul s-a schimbat, efectiv, culori la faţă"

Poveste impresionantă la Suceava. Un bărbat şi-a recuperat borseta în care avea patru mii de euro înainte să afle că o rătăcise. În portofel avea economii agonisite cu mare trudă în Italia. Pusese ban pe ban ca să poată să îşi repare dantura aici, acasă, şi a fost la un pas să leşine când un necunoscut i-a întins geanta cu mica lui avere. 

de Redactia Observator

la 14.01.2024, 20:07

Vezi și

Portofelul plin cu euro a fost găsit într-un tren prin care proprietarul banilor se plimba în căutarea unei prize la care să îşi încarce telefonul. 

  • Constantin Maga, păgubit: Am pus borseta pe măsuţa aia de la geam şi am probat să văd dacă merge priza. Nu mergea nici în vagonul ăla. Am ieşit de acolo cu telefonul şi cu cablul în mână. 

Fără să îşi dea seama, bărbatul de 61 de ani a uitat geanta cu bani în vagonul din care tocmai plecase. Bucuros că găsise între timp o priză pentru telefon, şi-a făcut de lucru cu smartphone-ul. Norocul lui a fost că în tren a urcat o patrulă de la poliţia transpoturi.

  • Vlad Pușcașu, agent șef principal, Secție Regională Poliţie Transporturi Iaşi: După ce am plecat din Bacău am observat la unul din compartimentele dintre primele vagoane de locomotivă o borsetă care stătea singură, frumos, pe un scăunel. Am observat că e o sumă frumuşică de bani în euro, un document italian emis de autorităţile italiene. La câteva vagoane mai încolo, am observat o persoană care avea semnalmentele celei care-şi pierduse borseta. 
  • Constantin Maga, păgubit: Au venit şi m-au întrebat câte bagaje am. Atunci mi s-au înmuiat genunchii şi nu ştiam ce-i cu mine. Scăpam totul din mână.
  • Vlad Pușcașu, agent șef principal, Secție Regională Poliţie Transporturi Iaşi: Omul s-a schimbat, efectiv, şi transpiraţie, şi culori la faţă. 
Pe acelaşi subiect

Bărbatul pierduse borseta cu banii agonisiți în Italia

Bărbatul care muncise din greu în Italia ca să adune cei 4.000 de euro a răsuflat uşurat când poliţiştii i-au dat borseta cu bani.

  • Constantin Maga, păgubit: Au fost nişte oameni adevăraţi! Românii ştiţi ce făceau? Luau banii şi aruncau borseta pe geam! 

Bărbatul economisise banii ca să îşi facă o proteză dentară. Venise special acasă, pentru că aici stomatologii au tarife mai mici decât în Italia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a pierdut o borsetă cu 4.000 de euro, la un pas să leșine când a primit-o înapoi: "Omul s-a schimbat, efectiv, culori la faţă"