Antena Meniu Search
x

Bărbatul care l-a pălmuit şi înjurat pe poliţistul din Niculiţel a fost reţinut. Agentul a fost forţat să îndrepte pistolul spre mulţimea revoltată (Video)

Bărbatul care l-a pălmuit şi înjurat pe poliţitul din Niculiţel, judeţul Tulcea, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul care l-a pălmuit şi înjurat pe poliţitul din Niculiţel, judeţul Tulcea, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Este prima măsură luată de IGPR, după ce ieri, pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ în care un poliţist este singur în misiune, pare depăşit de situaţie şi ajunge să scoată pistolul pentru a se apăra.

"Referitor la imaginile apărute în spaţiul public, şeful Poliţiei Române a dispus conducerii IPJ Tulcea să demareze urgent verificări interne.

De asemenea, o echipă de specialişti ai Direcţiei Control Intern din cadrul Politiei Romane a fost trimisă sa verifice modul de organizare a activităţii la nivelul IPJ Tulcea", a declarat, pentru mediafax.ro, purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

Reamintim că în materialul video apărut pe internet se vede cum poliţistul, care intervine singur, pe o stradă din Tulcea, punând cătuşele unui şofer care ar fi parcat autoturismul pe trecerea de pietoni. La un moment dat, şoferul cade pe trotuar şi atunci începe scandalul.

”Lasă-l, măi, că până la urmă nu a omorât om, a parcat pe trecerea de pietoni", i-a reproşat unul dintre martori, în timp ce alţii îl injură pe poliţist şi cere să fie trimisă la faţa locului o ambulanţă.

După ce a primit o palmă de la una din persoanele prezente, poliţistul a scos pistolul pentru a se apăra. Priviţi mai jos imaginile!

Avertisment: video cu un puternic impact emoțional

VIDEO: Un polițist din Niculițel, Tulcea, scoate pistolul către mulțimea care-l agresează | Sursa: Facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbatul care l-a pălmuit şi înjurat pe poliţistul din Niculiţel a fost reţinut. Agentul a fost forţat să îndrepte pistolul spre mulţimea revoltată (Video)