Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care și-a atacat fosta iubită în sala de judecată din Constanța a profitat de o "scăpare" din lege. Scene dramatice în fața magistraților

Incident şocant într-o sală de la Judecătoria Constanţa. O femei de 32 de ani a fost tăiată pe faţă de fostul soţ, chiar în faţa magistraţilor. Cei doi îşi disputau custodia copilului şi, se pare, bărbatul avea interdicţie să se apropie de ea. A profitat însă de momentul în care se aflau în aceeaşi sală şi a atacat-o. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.06.2022, 17:21

Vezi și

Femeie de 33 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului, a fost preluată de către un echipaj de la ambulanță și transportată la Spitalul Județean din Constanța. Starea ei era stabilă, era conștientă și cooperantă.

Atacată în sala de judecată

Totul s-a întâmplat în sala de judecată, cei doi își disputau custodia copilului pe care îl aveau împreună. Bărbatul de 44 de ani nu avea voie să se apropie la mai puțin de 50 de metri de fosta lui iubită, de locuință sau de locul de muncă, excepția fiind sala de judecată. Tocmai de această scăpare s-a folosit bărbatul care a atacat-o pe femeie chiar în fața magistraților. El a fost încătușat, dus la audieri, cel mai probabil va fi arestat pentru 30 de zile.

Nu este pentru prima dată când o amenință, pe rețelele de socializare, bărbatul făcea liveuri în care anunța că o va ataca atât pe femeie, cât și pe mama acesteia. 

Bărbatul va fi arestat cel mai probabil pentru 30 de zile. Dacă se constantă că avea discernământ poate fi acuzat chiar de tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbatul care și-a atacat fosta iubită în sala de judecată din Constanța a profitat de o "scăpare" din lege. Scene dramatice în fața magistraților