Antena Meniu Search
x

Cerere unică făcută în faţa judecătorului de bărbatul care şi-a ucis copiii şi soţia la Braşov

Bărbatul care şi-a ucis copiii şi soţia la Braşov a cerut în faţa judecătorului să fie arestat preventiv. Practic, el a susţinut cererea procurorilor.

Bărbatul care şi-a ucis copiii şi soţia la Braşov a cerut în faţa judecătorului să fie arestat preventiv

Bărbatul care şi-a ucis copiii şi soţia la Braşov a cerut în faţa judecătorului să fie arestat preventiv. Practic, el a susţinut cererea procurorilor, şi a primit arest preventiv pentru 30 de zile.

Magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov au decis miercuri arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui Mircea Florin Buliga, bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii.

"A fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, inclusiv 26 aprilie 2018. Nu a făcut nici un fel de declaraţii în instanţă,dar a solicitat şi el să fie arestat", a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, judecătoarea Izabela Ilie.

Florin Mircea Buliga s-a predat marţi poliţiei, după ce şi-a înjunghiat fiica de 18 ani, fiul de 13 ani şi soţia, în apartamentul în care locuiau.

Criminalul din Braşov i-a şocat pe anchetatorii care au încercat să afle filmul evenimentelor şi povestea din spatele triplului asasinat. Bărbatul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii în somn nu a avut niciun regret, în timpul interogatoriului. 

Florin Buliga le-a spus procurorilor că "de acum familia lui are o viaţă mai bună, iar copiii sunt îngeri". Le-a vorbit despre Crist şi Anticrist, terapia cu îngeri şi despre expansiunea conştiinţei. Individul a fost reţinut pentru omor şi va fi supus unei expertize psihiatrice. În maşina lui i-au găsit canabis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cerere unică făcută în faţa judecătorului de bărbatul care şi-a ucis copiii şi soţia la Braşov