Antena Meniu Search
x

Decizie de ultimă oră în cazul bărbatului din Braşov care şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Criminalul i-a şocat pe anchetatori cu mărturisiri halucinante (Video)

Florin Mircea Buliga, autorul triplei crime de la Braşov, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Decizie de ultimă oră în cazul bărbatului din Braşov care şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Florin Mircea Buliga a fost reţinut

Florin Mircea Buliga, autorul triplei crime de la Braşov, a fost reţinut, noaptea trecută, şi urmează să fie prezentat judecătorilor Tribunalului cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii ai săi a fost reţinut în jurul orei 23:30, pentru 24 de ore.

Autorul triplului asasinat se află în arestul inspectoratului. şi va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În timpul audierilor, bărbatul i-a şocat pe anchetatori. Le-a spus că a aşteptat ca cei trei să adoarmă, apoi i-a ucis pe rând. Mai întâi pe soţie, apoi, după două ore, şi-a asasinat copiii.

Bărbatul mărturiseşte că şi-a executat familia ca să le fie bine. Spune că sunt îngeri şi că vorbeşte cu ei, chiar şi după moarte.

Reamintim că ieri, în jurul orei 13:30, Florin Mircea Buliga, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, şi le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a omorât soţia (42 de ani), şi pe cei doi copii ai familiei, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. 

Până la această oră, nu se ştie dacă tripla crimă a avut loc în noaptea de luni spre marţi sau în cursul zilei de marţi.

Urmează ca medicii legişti să stabilească, după autopsie, cauza şi ora producerii decesului.

Familia Buliga locuia într-un apartament situat la etajul cinci al unui bloc de pe strada Stejarului, din cartierul braşovean Noua.

Bărbatul a fost cu câteva zile înainte de crimă la Mănăstirea Şinca Nouă de lângă Făgăraş, pentru a se ruga. Se pare că înainte de a-şi ucide familia, el a vrut să se sinucidă, au spus anchetatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Decizie de ultimă oră în cazul bărbatului din Braşov care şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Criminalul i-a şocat pe anchetatori cu mărturisiri halucinante (Video)