Antena Meniu Search
x

Video Dosar penal după o bătaie între adolescenți, la Pitești. Minorii au fost audiați în prezența părinților

Dosar penal după o bătaie între adolescenţi la Piteşti. Mai mulţi băieţi cu vârste de 13, respectiv 14 ani, au ajuns în atenţia poliţiştilor, după ce imaginile în care se lovesc şi îmbrâncesc într-o parcare au fost făcute publice pe un site de socializare.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 05.07.2021, 14:51

Vezi și
  • Poliţiştii i-au audiat pe toţi minorii implicaţi în prezenţa părinţilor

Dosar penal după o bătaie între adolescenți, la Pitești. Poliția Argeș a anunțat că face verificări după ce au apărut imagini cu scandalul dintre mai mulţi adolescenți. Au 13, respectiv 14 ani. Dosarul este pentru lovire sau alte violențe.

Scandalul s-a întâmplat într-un cartier din Pitești, sâmbătă după-amiază. Pe înregistrare se vede cum doi adolescenți se îmbrâncesc, iar un al treilea vine și îl lovește pe unul dintre ei, din spate. De pe margine se aud alți tineri care strigă să îl lase în pace. Victima cade pe asfalt, iar cel care l-a lovit pleacă. Ei au fost identificați folosind imaginile, iar polițiștii vor decide și ce măsuri pot fi luate în acest caz. Toți cei implicați sunt minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dosar penal după o bătaie între adolescenți, la Pitești. Minorii au fost audiați în prezența părinților