Antena Meniu Search
x

Război între două clanuri rivale, la Ploiești. Două familii s-au luat la bătaie cu răngi și băte, au intervenit mascații

Două clanuri din cartierul ploieștean Bereasca s-au bătut seara trecută, fiind nevoie de intervenția echipajelor de poliție și jandarmi, dar și de luptători SAS, pentru a calma spiritele.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.05.2020, 07:55

Război între două clanuri rivale, la Ploiești. Două familii s-au luat la bătaie cu răngi și băte, au intervenit mascații - Observator / Imagine ilustrativă
  • Cele două familii rivale s-au încăierat într-un cartier din Ploiești.
  • Scandalul din Bereasca a fost aplanat de polițiști, jandarmi și mascați.

În urma bătăii de pe strada Căpșunelor, două persoane au ajuns la spital, iar șase au fost duse la sediul poliției pentru audieri.

Zona este monitorizată de forțele de ordine pentru prevenirea altor conflicte.

Ce spune IPJ Prahova

Astăzi (ieri n.r.), în jurul orei 19:20, am fost sesizati cu privire la faptul că, pe strada Capșunelor din municipiul Ploiești, are loc un conflict între mai multe persoane.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că, între membrii a două familii, a izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se reciproc, verbal si fizic.

La fața locului au intervenit cu promptitudine mai multe echipaje de poliție, jandarmi, precum și luptători SAS, care au aplanat în scurt timp conflictul.

Toți cei implicați în eveniment au fost identificați, la sediul poliției fiind conduse 6 persoane, pentru audiere.

Alte două persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale în consecință.

Citește și: Apel sfâșietor pentru o tânără polițistă din Slatina, mamă a doi copii. De ziua ei, Andreea are nevoie de ajutor O fată de 15 ani a dispărut fără urmă. Georgiana, căutată cu disperare de familie, polițiștii cer ajutorul populației

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Război între două clanuri rivale, la Ploiești. Două familii s-au luat la bătaie cu răngi și băte, au intervenit mascații