Antena Meniu Search
x

Bătaie cu cuțitele în plină stradă, după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic, pe DN 72 Ploieşti-Târgovişte. Două persoane au ajuns la spital

Doi oameni au ajuns la spital, după o luptă sălbatică dată în mijloclul drumului, pe Drumul Naţional 72, între Ploieşti şi Târgovişte. Totul a pornit după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic, iar unul dintre aceștia şi un pasager aflat cu el în autoturism au fost loviţi cu cuţitele de doi tineri din cealaltă maşină. Ambele autoturisme au fost oprite de către echipajele de poliţie, după ce şoferul agresat a sunat la 112.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 15:54

Două persoane au ajuns la spital
Bătaie cu cuțitele în plină stradă, după ce doi șoferi s-ar fi șicanat în trafic, pe DN 72 Ploieşti-Târgovişte - Shutterstock

Incidentele violente au avut loc, luni seară, în jurul orei 19.00, pe DN 72, între Ploieşti şi Târgovişte, unde doi şoferi, ambii din judeţul Dâmboviţa, s-au şicanat în trafic, în timp ce se îndreptau către judeţul Dâmboviţa.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul se deplasează către Târgovişte şi a fost agresat de către un alt participant la trafic, fiind urmărit de acesta.  În baza sesizării, s-a format echipă operativă care a efectuat verificări, stabilindu-se faptul că apelantul, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Târgovişte, ar fi avut un conflict spontan în trafic, pe DN 72, cu un alt conducător auto, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Moreni. Ulterior acestui conflict, apelantul, împreună cu alţi trei pasageri ai acestuia s-ar fi agresat reciproc cu cei doi ocupanţi ai celuilalt autovehicul, fiind folosite şi două obiecte tăietor-înţepătoare, după care aceştia şi-au continuat deplasarea către municipiul Târgovişte”, informează, marţi, Poliţia Prahova. 

Doi oameni au ajuns la spital

Autoturismele implicate au fost oprite în trafic, pe raza comunei I.L Caragiale din judeţul Dâmboviţa.  Poliţiştii au constatat că în urma altercaţiei, şoferul care a sunat la 112 şi un pasager din autoturismul acestuia au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. 

Şoferul celeilalte maşini şi pasager aflat cu acesta în autoturism, un bărbat de 25 de ani, au fost duşi la audieri de către poliţiştii prahoveni. Ei sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi lovire sau alte violenţe, după ce au folosit cuţite în timpul altercaţiei. Amândoi au fost reţinuţi urmând ca marţi procurorul de caz să dispună alte măsuri preventive în privinţa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bătaie cu cuțitele în plină stradă, după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic, pe DN 72 Ploieşti-Târgovişte. Două persoane au ajuns la spital