Antena Meniu Search
x

Două găști s-au luat la bătaie cu bâtele, în fața unui club din Iași: "Bosule, îmi pare rău pentru tine!" (Video)

Bătaie cu bâte, duminică dimineață, în fața unui club din Iași. Două găști au fost filmate cum își împart pumni și picioare, la marginea lacului Veneția.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.08.2020, 10:28

Două găști s-au luat la bătaie cu bâtele la Tiki Village, în Iași
Două găști s-au luat la bătaie cu bâtele, în fața unui club din Iași: Bosule, îmi pare rău pentru tine - capturi video youtube / Emanoil Arhip
  • Nicio persoană nu a fost reținută în urma incidentului.
  • Trei scandalagii au fost sancționați contravențional, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru deranjarea ordinii publice și pentru alte violențe.

Din primele informații, scandalul a avut loc duminică, puțin după ora 5.00 dimineață.

Oamenii legii au fost sesizați la 112 că cel puțin zece tineri se bat în fața unui club din Iași, la marginea lacului Veneția.

Scenele de groază avut loc în plină stradă şi, se pare, conflictul ar fi avut loc pe fondul consumului de alcool.

În imaginile filmate de martori se vede cum mai mulți tineri se încaieră și se lovesc cu bâte, pumni și picioare. Un băiat cade secerat pe caldarâm, în urma loviturilor primite.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când au ajuns la fața locului, polițiștii și jandarmii au mai găsit trei dintre bătăuși, care au fost duși la secție pentru audieri.

Ulterior, au mai fost identificați și alți indivizi implicați în scandal. Cu toții erau sub influența băuturilor alcoolice.

Nicio persoană nu a fost reținută în urma incidentului.

Trei scandalagii au fost sancționați contravențional, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru deranjarea ordinii publice și pentru alte violențe.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator în Iași, Clara Mihociu -

Citește: Român arestat în Italia, după ce și-a bătut soția de față cu fiica lor Preotul acuzat că și-ar fi agresat soția în stradă nu ar fi la prima abatere

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Două găști s-au luat la bătaie cu bâtele, în fața unui club din Iași: "Bosule, îmi pare rău pentru tine!" (Video)