Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene de groază la Liceul Eugen Lovinescu din București! Trei tineri au atacat cu cuțite doi elevi, dar și părinți (Video)

Scene de groază la Liceul Eugen Lovinescu din București, unde mai mulţi elevi s-au bătut cu pumnii şi picioarele, chiar în faţa părinţilor, care au fost şi ei agresaţi. Din primele informaţii, agresorii ar fi fost înarmaţi cu cuţite.

de Redactia Observator

la 19.09.2018 , 19:41

Bataie cu cutite la liceul Lovinescu din Bucuresti Bataie cu cutite la liceul Eugen Lovinescu din Bucuresti - Whasapp

Scene de groază la Liceul Eugen Lovinescu din București, unde mai mulţi elevi s-au bătut cu pumnii şi picioarele, chiar în faţa părinţilor, care au fost şi ei agresaţi. Din primele informaţii, agresorii ar fi fost înarmaţi cu cuţite.

ACTUALIZARE: Martorii la eveniment spun că au fost, de fapt, două altercaţii. Prima ar fi avut loc la ora 12, după ce  mama unui elev ar fi fost chemată la şcoală. Părţile implicate au declarat că se împacă la momentul respectiv, dar elevii au început să se jignească reciproc.

Mai mult, unul dintre ei ar fi scuipat-o şi i-ar fi adresat jigniri chiar mamei elevului agresat. 

Articolul continuă după reclamă

De la ce a pornit bătaia în Lovinescu

Pe acelaşi subiect

Motivul pentru violenţele grave de la liceul Eugen Lovinescu din București ar fi faptul că doi elevi s-au lovit umăr în umăr atunci când unul dintre ei ieşea, iar celălalt intra în şcoală. Pentru lipsa de respect reciprocă, s-a iscat un scandal monstru şi o bătaie din care au rezultat doi răniţi, transportaţi la spital cu răni destul de grave.

În prezenţa părinţiilor şi a unui echipaj de politie, conflictul iniţial a fost mediat si nicio persoana nu a dorit sa formuleze plangere. Nefiind vorba despre altceva decat jigniri, nu a fost luata nicio masura, considerandu se ca interventia conducerii scolii este suficientă, informează poliţia, însă elevii martori la eveniment susţin că cei 3 s-au bătut.

După primul conflict, spiritele s-au încins şi mai tare, în loc să se liniştească. Agresorii s-au întors pentru o nouă rundă de bătaie, finalul căreia a fost filmat cu telefonul mobil de ceilalţi elevi.

Paznicul liceului a încercat să aplaneze conflictul și a folosit spray-ul lacrimogen din dotare, fără efect.

Reacţia Poliţiei la scandal

Poliţia Capitalei a anunţat că două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au identificat un posibil agresor, acesta fiind dus la audieri.

„La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje de ordine şi siguranţă publică ale Secţiei 25 Poliţie şi echipaj de prim-ajutor. Cei doi tineri au fost conduşi la spital pentru evaluare. La acest moment se efectuează audieri în vederea stabilirii contextului în care s-a produs agresiunea. Cei doi tineri au fost transportaţi pentru examinare la o unitate pediatrică. Se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate”, a transmis Poliţia Capitalei.

Scenele au fost surprinse cu telefoanele mobile de cei prezenți la locul incidentului. Poliția cercetează în continuare cazul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Scene de groază la Liceul Eugen Lovinescu din București! Trei tineri au atacat cu cuțite doi elevi, dar și părinți (Video)