Antena Meniu Search
x

Bătaie între părinți, după o ceartă între copii, în Rahova

O ceartă între copii s-a transformat într-o bătaie între părinţi. S-a întâmplat în Capitală, unde un bărbat a găsit de cuviință să-și facă singur dreptate, după ce copilul lui s-a luat la harţă cu cel al vecinului. În câteva minute scandalul a escaladat, iar bărbatul a fost snopit în bătaie de alţi adulţi şi a ajuns la spital cu răni grave. Şi mama unuia dintre copiii de la care a plecat cearta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 10.09.2020, 16:40

Vezi și
  • Bărbat băgat în spital, după o bătaie între părinți
  • Scandalul a pornit de la o ceartă între copii

Scenele de o violenţă extremă au avut loc seara trecută, pe o stradă din cartierul Rahova. Sub privirile îngrozite ale celorlalţi vecini, un bărbat de 45 de ani este lovit cu bâtele de doi indivizi. Scandalul a pornit când victima ar fi lovit-o pe o femeie, după ce copiii lor s-ar fi luat la ceartă. Atunci au intervenit şi alte rude.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vecinii sunt şocaţi de comportamentul părinţilor, mai ales că totul s-a întâmplat în faţa minorilor.

Imediat după scandal, unul dintre fraţi ar fi fugit de la locul faptei, însă a fost prins la scurt timp de poliţişti.

Bărbatul lovit a fost dus de urgenţă la Spitalul Universitar cu răni grave. Îngrijiri medicale a primit şi femeia la faţa locului, însă este în stare bună. Cei doi fraţi au fost duşi la audieri, iar poliţiştii fac cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie între părinți, după o ceartă între copii, în Rahova