Antena Meniu Search
x

Bătaie sângeroasă în centrul Bucureștiului. Cel puțin un mort, alte persoane au fost rănite

O bătaie a izbucnit în Piața Constituției, în centrul orașului București, duminică seară. Mai multe persoane s-au încăierat cu bâte și arme albe, chiar în fața Palatului Parlamentului. Martorii spun că au auzit și împușcături. O persoană a murit, iar altele au fost rănite.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 30.09.2019, 02:49

Mai multe persoane s-au luat la bătaie în Piața Constituției din București, unde o persoană a fost ucisă Vezi și

O bătaie sângeroasă s-a consumat în Piața Constituției, în centrul orașului București, duminică seară. Mai multe persoane s-au încăierat cu bâte și arme albe, Chiar în fața Palatului Parlamentului. Martorii spun că au auzit și împușcături. O persoană a murit, iar altele au fost rănite.

Bătaia a izbucnit după ora 23.00, când zona încă era circulată. Mai multe persoane s-au atacat cu bâte și arme albe chiar în zona din fața Parlamentului României.

Ce spun martorii despre bătaia din Piața Constituției

Martorii spun că au auzit și împușcături. Unul dintre locatarii blocurilor din Piața Constituției a declarat pentru Observator că a sunat la 112 după ce a găsit pe jos cartușe și un încărcător de pistol.

Mai multe persoane au fost rănite în bătaia din centrul Bucureștiului. Un tânăr de 30 de ani, care era în stare foarte gravă, a murit ulterior. Martorii spun că bărbatul a fost împușcat în timpul încăierării.

O altă persoană, de aproximativ 20 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital. Și alți indivizi au fost însă răniți.

Scene de haos filmate după bătaia din București

Mai mulți șoferi sau pietoni au surprins cu telefoanele mobile scene haotice în Piața Constituției. Într-o înregistrare video amator, zeci de indivizi sunt văzuți fugind, după bătaie. Unii au bâte în mâini, sunt agitați și strigă amenințător.

”Ce-a fost asta?”, se întreabă tânărul care a filmat, dintr-o mașină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O altă înregistrare video arată unul dintre tinerii implicați în bătaia din Piața Constituției zăcând pe jos, plin de sânge. Tânărul care pare a fi în stare gravă are în apropierea sa o bâtă, lăsată pe jos. Lângă el sunt trecători, dar și un polițist.

Anchetă desfășurată de Serviciul Omoruri

Poliția a intervenit masiv în zonă după ce a fost alertată de 112. Numeroase mașini ale forțelor de ordine au ocupat Piața Constituției. În acel moment însă, majoritatea celor implicați în bătaie au fugit.

Mașini de poliție la locul bătăii

”În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, pe raza sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. În urma altercației două persoane au fost rănite , iar un echipaj de urgență le acorda îngrijiri. La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție de pe raza sectorului, precum și ale Brigăzii Rutiere. Se efectuează investigații în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, anunța un comunicat al Poliției Capitalei, după miezul nopții.

Ulterior, polițiștii au precizat că încăierarea sângeroasă este anchetată de Serviciul Omoruri și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. De altfel, după ce zona a fost degajată, anchetatorii în combinezoane albe au putut fi văzuți cercetând locul încăierării.

Criminaliști la locul bătăii din Piața Constituției

Polițiștii au izolat perimetrul și au început să adune probe, să facă măsurători și să fotografieze locul.

Polițiști și handarmi în fața Palatului Parlamentului

A doua noapte violentă în Piața Constituției

Bătaia din Piața Constituției are loc după ce, în noaptea precedentă, s-a consumat un alt eveniment violent, în aceeași zonă. În noaptea de sâmbătă spre duminică, doi șoferi au lovit 7 mașini, în parcarea din Piața Constituției.

În accident au fost șase persoane rănite, între care și doi copii. Martorii spun că cei doi șoferi vinovați erau angajați în acel moment într-o cursă ilegală cu mașinile.

- Acest articol este în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie sângeroasă în centrul Bucureștiului. Cel puțin un mort, alte persoane au fost rănite