Antena Meniu Search
x

Bătaie generală pornită de la un denunț pentru carantină, în Neamţ

A fost bătaie între zeci de persoane, într-o localitate din Neamţ. Totul ar fi plecat de la bănuiala că o familie ar fi pârât o alta că nu respectă măsurile impuse de starea de alertă.

de Redactia Observator

la 27.06.2020, 13:09

Vezi și
  • Opt persoane s-ar fi agresat fizic reciproc.
  • În urma conflictului şapte persoane au suferit leziuni.

Totul pe fondul unei rivalităţi mai vechi. A fost nevoie de intervenţia forţelor speciale pentru a fi calmate spiritele.

Era în jurul orelor 21.00 când poliţiştii au chemat în ajutor Forţele Speciale. Numai aşa s-a putut restabili ordinea în comuna Bodeşti, din Neamţ.

Din primele cercetări a reieşit faptul că, în urma unui litigiu privind o suprafaţă de teren, opt persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 51 de ani, toţi din localitatea Bodeşti, s-ar fi agresat fizic reciproc.

Rudă: Există un pământ cumpărat de băiatul meu care lor nu le aparţine. Cu acte în regulă. De la aia se trage toată treaba. Sunt 13 inşi care fac legea în Bodeşti. Ei bănuiau că un ginere de-al lor, un neam de-al lor venit din Italia. Şi bănuieşte că noi l-am fi pârât la 112 că nu respectă carantina.

Bărbatul povesteşte că între familia lui şi cea rivală e scandal de mai multă vreme. Iar aseară ar fi fost oprit în drum şi i s-ar fi reproşat că, din răzbunare, el ar fi fost cel care a sunat la Poliţie.

În urma conflictului şapte persoane au suferit leziuni, fapt pentru care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bătaie generală pornită de la un denunț pentru carantină, în Neamţ