Antena Meniu Search
x

Bătaia dintre turişti şi angajaţii unei terase din 2 Mai, surprinsă pe camere. Patru oameni au ajuns la spital

S-au bătut cu angajaţii restaurantului, după ce li s-a interzis accesul fără haine în local. Imagini incredibile au surprins camerele de supraveghere, pe terasa unui restaurant din staţiunea 2 mai.

S-au bătut cu angajaţii restaurantului, după ce li s-a interzis accesul fără haine în local. Imagini incredibile au surprins camerele de supraveghere, pe terasa unui restaurant din staţiunea 2 mai. Doi bărbaţi s-au aşezat la masă în slipi, deşi codul vestimantar afişat la intrare era altul. Când au fost ridicaţi de la masă, a început o bătaie generală. Scandalul s-a încheiat la secţia de Poliţie. Patru oameni au ajuns la spital. Reprezentanţii localului spun că bărbaţii au lovit inclusiv o angajată care e însărcinată.

Camerele de supraveghere montate în restaurantul din 2 Mai au surprins cum doi turişti, îmbrăcaţi doar în slip, fără încălţăminte şi cu prosoapele agaţate de gât, se năpustesc cu pumnii şi picioarele asupra ospătarilor. Un tânăr este împins şi dat cu capul de bar. La încăierare se alătură şi prietenii agresorilor. Speriaţi, ceilalţi clienţi părăsesc localul.

Scandalul a izbucnit la ora cinei, când cei şase turişti au venit să ia masa. Un afiş pus la intrare anunţă pe oricine că ţinuta decentă e obligatorie. Personalul le-a cerut să plece.

Pe terasa din 2 Mai a avut loc altercaţia. Angajaţii localului susţin că au fost înjuraţi, agresaţi şi chiar ameninţaţi de clienţii cărora li s-a solicitat să nu intre îmbrăcaţi în costumul de baie în incinta restaurantului.

11 oameni au participat la încăierare. Patru dintre ei au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. La Poliţie, au fost depuse plângeri din ambele tabere.

CRISTINA VASILE, purtator de cuvant IPJ Constanta:

În cauză, poliţiştii constănţeni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Codul vestimentar stârneşte controverse pe litoralul românesc. Constănţenii se plâng că mulţi turişti uită de bunele maniere când vin din staţiuni în oraş. La o simplă plimbare pe străzi, găsim zeci de situaţii asemănătoare. Oamenii intră în magazine sau în localuri doar în slip şi, uneori, chiar şi fără încălţăminte, la fel ca pe plajă. 

Niciunul dintre cei 4 oameni care au ajuns la spital nu a rămas internat. Reprezentanţii restaurantului nu au dorit să comenteze incidentul.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bătaia dintre turişti şi angajaţii unei terase din 2 Mai, surprinsă pe camere. Patru oameni au ajuns la spital