Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie în trafic, la Tecuci. Lovitură de picior din săritură, executată de un tânăr | Video

Mai mulţi tineri s-au încăierat la Tecuci, după ce s-au şicanat reciproc cu maşinile, în trafic. La un moment dat, cei doi s-au oprit şi s-au luat la bătaie. Loviturile s-au împărţit cu dărnicie de ambele părţi, însă "vedeta" bătăii a fost un tânăr care a lovit cu piciorul din săritură, exact ca în filmele de acţiune de la Hollywood.

de Cristian Ionescu

la 07.10.2020 , 19:34

  • Lovitură de picior în săritură, executată de un tânăr
  • Cei doi s-au şicanat cu maşinile, în trafic

I.P.J. Galați: "Având în vedere imaginile și informațiile apărute, în data de 07 octombrie a.c., în  mediul on line, cu privire la o altercatie care ar fi avut loc între două persoane, pe o stradă din municipiul Tecuci, Compartimentul Relații Publice, din cadrul I.P.J. Galați, este abilitat să comunice urmatoarele: În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele care apar in filmare, doi tineri, de 19 și 23 de ani, stabilind că incidentul ar fi avut loc după o șicanare cu autoturismele, în trafic, între cei doi"

În cauză,  polițiștii s-au autosesizat cu privire la comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe  și tulburarea ordinii și liniștii publice, intocmind, in acest sens, dosar penal în care efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci.

Vezi și
Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Bătaie în trafic, la Tecuci. Lovitură de picior din săritură, executată de un tânăr | Video