Antena Meniu Search
x

Bătăuşul din Roman şi-a cerut scuze după ce a umilit şi pălmuit un băiat în mijlocul străzii. "Eram nervos. Nu vă luaţi după mine!" (Video)

Tânărul care, ieri, a agresat un alt băiat în centrul oraşului Roman, lovindu-l violent cu palma peste faţă, şi-a cerut scuze şi a fost iertat.

Bătăuşul din Roman, prima reacţie după ce a umilit şi pălmuit un băiat în mijlocul străzii - Observator.tv / Facebook

Tânărul care, ieri, a agresat un alt băiat în centrul oraşului Roman, lovindu-l violent cu palma peste faţă, şi-a cerut scuze şi a fost iertat.

În înregistrarea distribuită pe reţelele de socializare se vede cum băiatul vine către agresor să îl salute și primește în schimb o palmă peste față. Scena violentă a avut loc ziua în amiaza mare, într-o zonă circulată. 

"De ce vorbeşti, mă, despre mine în autobuz?"

"Ce-am făcut, mă? Nu am făcut nimic?"

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Victima a întors şi celălalt obraz

Agresorul, elev al unui liceu cu program sportiv, a declarat pentru Roman TV, că fapta a venit ca urmare a unui exces de furie şi că, de fapt, era prieten cu elevul pe care l-a luat la palme. 

"Eram nervos, supărat şi, într-un moment de furie, i-am dat o palmă. Dar îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Regret foarte mult pentru că nu am avut probleme până acum. Am vorbit cu băiatul şi mi-am cerut scuze. A spus că nu e nimic şi că nu depune plângere. Nu vă luaţi niciodată după mine!", a spus bătăuşul.

Într-un final, victima şi agresorul s-au împăcat, aşa că fapta nu va avea consecinţe legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătăuşul din Roman şi-a cerut scuze după ce a umilit şi pălmuit un băiat în mijlocul străzii. "Eram nervos. Nu vă luaţi după mine!" (Video)