Antena Meniu Search
x

Bătăuşul medicului din Galaţi spune că a fost înjurat în cabinet: "M-a enervat, m-a scos din minţi" (Video)

Agresorul medicului ginecolog a explicat, în exclusivitate pentru Observator, de ce l-a atacat pe dr. Costache Botezatu, pe holul unei clinici private din Galaţi. 

de Redactia Observator

la 06.03.2019, 20:07

Bătăuşul medicului din Galaţi spune că a fost înjurat în cabinet şi şi-a ieşit din minţi - Facebook

Agresorul medicului ginecolog a explicat, în exclusivitate pentru Observator, de ce l-a atacat pe dr. Costache Botezatu, pe holul unei clinici private din Galaţi. 

"Cristi Spaidăr", după cum se autointitulează pe Facebook, a declarat că a fost scos din minţi în momentul în care medicul din Galaţi l-ar fi înjurat.

Tânărul de 23 de ani spune că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat şi că n-ar fi vrut să-l trântească pe doctor la pământ, pentru că e "om bătrân".

"Aveam programare la medic şi, când am intrat în cabinet a facut rasism şi a început să mă înjure, să mă jignească şi să mă împingă afară, fără niciun fel de motiv. M-a enervat, m-a scos din minţi şi l-am împins pur şi simplu. Nu a fost cu intenţie să cadă jos, e om bătrân.

Pe acelaşi subiect

Îmi pare rău pentru cele întâmplate, dar când am plecat de acolo medicul şi-a cerut scuze în faţa poliţiei. Acum, nu ştiu de ce a postat filmuleţul acela, probabil că a fost influenţat greşit de colegii lui, pe care i-a minţit. El nu şi-a recunoscut vina în faţa colegilor lui", a declarat "Cristi Spaidăr" pentru Observator.

Agresorul, care iniţial a fost doar amendat cu 1500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce  au aparut şi imaginile, este cercetat pentru lovire şi alte violenţe. 

Medic ginecolog din Galaţi, atacat şi lovit pe holul clinicii

Remintim că medicul Costache Botezatu a publicat pe pagina lui de Facebook imagini filmate de camerele de supraveghere, care surprind momentul în care medicul este atacat şi lovit de un tânăr, pe holul unei clinici private din Galaţi. 

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 20 februarie 2019. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Costache Botezatu a depus plângere la parchet împotriva agresorului.

"Astept procedurile. Apropos - in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie. 

La noi - intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari : unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala. 

Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti, ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama ci revoltă!", a scris medicul Botezatu în mesajul care însoţeşte imaginile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătăuşul medicului din Galaţi spune că a fost înjurat în cabinet: "M-a enervat, m-a scos din minţi" (Video)