Antena Meniu Search
x

Video cu momentul în care un bătrân e snopit în bătaie la Vlădeni, Iași, de un adolescent de 16 ani. Omul a murit pentru 10 lei

Imagini terifiante au fost surprinse în localitatea Vlădeni, Iași, unde un adolescent de 16 ani a snopit în bătaie un bătrânel, pentru 10 lei.

Video cu momentul in care un batran este snopit în bataie la Vladeni, Iasi, de un adolescent de 16 ani

Imagini terifiante au fost surprinse în localitatea Vlădeni, Iași, unde un adolescent de 16 ani a snopit în bătaie un bătrânel, pentru 10 lei. Bătrânul bătut minute în șir, cu pumnii și picioarele, a murit la o lună după incident, pe un pat de spital.

Incidentul s-a petrecut în luna octombrie, însă imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la un magazin din zonă au fost publicate azi.

Pe imagini se poate observa cum adolescentul de 16 ani intră în curtea magazinului și se duce direct spre o sticla cu băutura de pe masă. Brusc se intoarce și se năpustește asupra unui bărbat de 56 de ani care se afla pe o alta bancă.

Victima este lovită minute în șir cu pumnii și picioarel, iar la un moment dat un alt adolescent intervine și îi mai aplică și acesta niște lovituri.

Pe acelaşi subiect

Agresorull de 16 ani continuă să îl lovească pe bărbat, fără ca cineva să-l poată opri.

La un moment dat pare că agresorul renunță și pleacă. Victima se ridica și dă să plece din curtea magazinului, când agresorul său revine și îl ia din nou la bătaie, până când batranul cade jos și ramane nemișcat.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

Adolescentul l-a căutat apoi pe bărbat în buzunare și a plecat cu 10 lei. 

Bărbatul agresat a fost transportat la spital, dar a murit după câteva zile.

Adolescentul de 16 ani a fost arestat, în decembrie, sub acuzația de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Video cu momentul în care un bătrân e snopit în bătaie la Vlădeni, Iași, de un adolescent de 16 ani. Omul a murit pentru 10 lei