Antena Meniu Search
x

Video Bătrân lovit de o mașină în parcarea unui supermarket din Alba Iulia. Șoferul spune că a fost orbit de soare

Un bărbat a fost lovit de o mașină în parcarea unui supermarket din Alba Iulia, în zona Bazinului Olimpic. Șoferul le-ar fi spus polițiștilor că a fost orbit de soare și că nu l-a văzut pe bărbat.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 14:46

Vezi și

Potrivit primelor informații, victima, un bărbat de 81 de ani, a fost rănită grav și a fost transportată la spital. La spital a primit îngrijiri medicale, dar medicii sunt rezervați în ceea ce-l privește. În cazul bătrânului este suspectată o fractură de bază craniană.

Șoferul care a provocat accidentul a fost dus la spital și el pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că accidentul a avut loc în momentul în care șoferul încearcă să-și parcheze mașina. El le-ar fi spus polițiștilor că a fost orbit de soare și că nu l-a văzut pe pietonul din fața lui. Cuprins de remușcări, șoferul a spus că va merge la spital să verifice starea bătrânului pe care l-a lovit cu mașina.

Polițiștii au deschis un dosar penal de cercetare pentru vătămare corporală din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătrân lovit de o mașină în parcarea unui supermarket din Alba Iulia. Șoferul spune că a fost orbit de soare